ZalogujFAQSzukajProfilZaloguj się, by sprawdzić wiadomościRejestracjaZalogujZaloguj

Regulamin Forum Animalpak.pl
Mitotropin ?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ANIMALPAK Strona Główna -> Suplementacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Prastary
User

PostWysłany: 2010 01 31 10:49    Temat postu: Mitotropin ? Odpowiedz z cytatem

Na opakowaniu jest napisane by brac 3kaps 2x dziennie (wtedy starczy tego produktu na 30dni) ale jest tez napisane ze niektorzy juz beda czuc dobre dzialanie przy 1-2 kaps 2x dziennie wtedy oczywiscie starczy na wiecej niz 30 dni. Zalecaja tam takze nie brac tego dluzej niz 30 dni, bo trzeba po nich kolejne 30 zrobic przerwy i tutaj moje pytanie- czy faktycznie nie mozna ciagle przez np 45 dni brac tego produktu ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tyracz
User

PostWysłany: 2010 01 31 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mozna go brac dluzej niz 30 dni, ale z kolejnymi dniami jego dzialanie slabnie.
Pozdro

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Prastary
User

PostWysłany: 2010 02 16 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest to możliwe że od mitotropinu czuje się takie jakby podenerwowanie, tak dziwnie w okolicach żołądka? Podobne uczucie do tego kiedy sie czegoś boimy?
Powrót do góry
napek
User

PostWysłany: 2010 02 16 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

anxiety tak zwane?

występuje po większości spalaczy, przynajmniej u mnie.

Powrót do góry
Prastary
User

PostWysłany: 2010 02 16 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha czyli to normalne, ok to nie mam czym sie martwic Smile
Powrót do góry
kaja30
User

PostWysłany: 2010 02 16 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie jest normalne. Znaczy, że twój układ nerwowy źle reaguje na ten produkt. Sam zdecyduj, co jest ważniejsze- utrata kilku kilo- na jakieś 2 miesiące ( bo potem to na pewno wróci ) , czy twoje zdrowie- a konkretnie rozchwiana psychika przez miesiąc...
Powrót do góry
R
ModTeam

PostWysłany: 2010 02 16 17:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo na ten produkt tak własnie reaguje wiekszosc osob. To nie jakies cla czy inne cuda ktore polecaja swoim klientą osoby pracujące w twoim fachu. To działa! Nikt nie kaze tego jesc Mamusią po 40tce. Kolego Prastary, jak chcesz sobie pomóc w redukcji to bardzo dobry srodek. I nie wierz w to ze po odstawieniu "nie chciane" kilogramy wróca, to bedzie zalezec od Ciebie: twojej diety i celu jaki bedziesz miał.

Prastary
User

PostWysłany: 2010 02 16 17:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaja30 napisał:
To nie jest normalne. Znaczy, że twój układ nerwowy źle reaguje na ten produkt. Sam zdecyduj, co jest ważniejsze- utrata kilku kilo- na jakieś 2 miesiące ( bo potem to na pewno wróci ) , czy twoje zdrowie- a konkretnie rozchwiana psychika przez miesiąc...

Ok Kaja ale przeczytaj to co napisał wyżej R, również sądze że te kilogramy mi wrócą, ale jak bede trzymal diete to na pewno nie wroca w postaci tkanki tłuszczowej Smile

No to szamam dalej, jak skoncze cykl to moze napisze w tym poscie (jesli nie zapomne) jak efekty Smile
Dzieki i,
Pzdr. Smile

Powrót do góry
napek
User

PostWysłany: 2010 02 16 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest normalne.

tak jest po większości supli. pytanie: łączysz to z tym lżejszym spalaczem od gaspariego? jakiś czas temu weszła nowa wersja, która podobno idealnie sprawdza się z mito. ciekawe, czy i mito zmienią.

tak, jak napisał R - jeśli będziesz trzymał odpowiednią dietę i mądrze dozował aero - nic nie wróci. mito to świetny supel.

jak ci się skończy możesz spróbować tego nowego a.cutsa, o którym była mowa w innym temacie, a potem znów wrzucić mito. fajnie jest je zmieniać, na mnie działały trochę inaczej - oba świetnie.

Powrót do góry
Pioter
User

PostWysłany: 2010 02 19 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaja30 napisał:

Bez przesady z tym rozchwianiem bo to brzmi jakby mu na psychikę padało jak po ćpaniu jakimś. Poprostu inaczej sie człowiek czuje, odczuwa coś nowego i nieznanego jakby w żołądku i tyle.

i czemu kg maja wrócic? Jak sie czegoś wyzbyłem to nie ma tego chyba...

Powrót do góry
kaja30
User

PostWysłany: 2010 02 19 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ok. P. Porozmawiamy za 3 miesiące...tak jak mówiłam...nie znam przypadku,żeby waga nie wróciła, a co gorsze- często przekracza stan wyjściowy. Niektórzy tłumaczą to - budowaniem masy ha ha Smile tylko pytanie? gdzie im przybywa? w bicepsie, czy wokół talii Wink . Przygotowujesz się do zawodów ? jak nie - to spokojnie, aeroby, mniej węgli ( max do 3 na kg)i spalisz tłuszcz w taki sposób, że go nie odzyskasz. tylko utrata 10 % wagi w ciągu roku nie wywołuje "szoku" w organizmie. Przy większej stracie - organizm będzie dążył jak najszybciej odzyskać utracony tłuszcz.
Powrót do góry
Paul_s
User

PostWysłany: 2010 02 20 00:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja od wczoraj jem mitotropin po 6 tab. dziennie i czuje sie b.dobrze Smile

penthaus
ModTeam

PostWysłany: 2010 02 20 00:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaja30 napisał:
Ok. P. Porozmawiamy za 3 miesiące...tak jak mówiłam...nie znam przypadku,żeby waga nie wróciła, a co gorsze- często przekracza stan wyjściowy. Niektórzy tłumaczą to - budowaniem masy ha ha Smile tylko pytanie? gdzie im przybywa? w bicepsie, czy wokół talii Wink . Przygotowujesz się do zawodów ? jak nie - to spokojnie, aeroby, mniej węgli ( max do 3 na kg)i spalisz tłuszcz w taki sposób, że go nie odzyskasz. tylko utrata 10 % wagi w ciągu roku nie wywołuje "szoku" w organizmie. Przy większej stracie - organizm będzie dążył jak najszybciej odzyskać utracony tłuszcz.

Powtarzam kolejny raz, z takimi radami idz na forum Pani Domu Twisted Evil

3mamy poziom, od tej chwili wszystkie Twoje tego typu cudowne teorie beda usuwane.

http://penthaus.wordpress.com

PRZEPRASZAM, ALE Z BRAKU CZASU NIE ODPOWIADAM NA PM'Y W SPRAWIE DIET,SUPLEMENTACJI ITD...
Powrót do góry
madmask
User

PostWysłany: 2010 02 20 01:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaja30 napisał:

Kolejna bardzo ciekawa teoria Very Happy

Masakra jesteś chyba typem dietetyka który rozpisuję diete w stylu. Nie jedz mięsa białko szkodzi i w żadnym wypadku nie jedz tłuszczy. Nie chce mi się rozpisywać bo i tak to strata czasu.

kaja30
User

PostWysłany: 2010 02 20 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

90 % diet- to diety bazujące nawet na 2,5 g białka i nienasyconych kwasach tłuszczowych. Ale jak widzę koledzy bardziej się orientują w mojej pracy...I jeszcze raz powtarzam- zobaczymy za 3 miesiące...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ANIMALPAK Strona Główna -> Suplementacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7

Skocz do: