| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Prastary User
|
Wysłany: 2010 01 31 10:49 Temat postu: Mitotropin ? |
|
|
Na opakowaniu jest napisane by brac 3kaps 2x dziennie (wtedy starczy tego produktu na 30dni) ale jest tez napisane ze niektorzy juz beda czuc dobre dzialanie przy 1-2 kaps 2x dziennie wtedy oczywiscie starczy na wiecej niz 30 dni. Zalecaja tam takze nie brac tego dluzej niz 30 dni, bo trzeba po nich kolejne 30 zrobic przerwy i tutaj moje pytanie- czy faktycznie nie mozna ciagle przez np 45 dni brac tego produktu ?
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tyracz User
|
Wysłany: 2010 01 31 15:40 Temat postu: |
|
|
Mozna go brac dluzej niz 30 dni, ale z kolejnymi dniami jego dzialanie slabnie.
Pozdro
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prastary User
|
Wysłany: 2010 02 16 11:04 Temat postu: |
|
|
Jest to możliwe że od mitotropinu czuje się takie jakby podenerwowanie, tak dziwnie w okolicach żołądka? Podobne uczucie do tego kiedy sie czegoś boimy?
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
napek User
|
Wysłany: 2010 02 16 15:21 Temat postu: |
|
|
anxiety tak zwane?
występuje po większości spalaczy, przynajmniej u mnie.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prastary User
|
Wysłany: 2010 02 16 15:36 Temat postu: |
|
|
Aha czyli to normalne, ok to nie mam czym sie martwic 
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaja30 User
|
Wysłany: 2010 02 16 16:45 Temat postu: |
|
|
To nie jest normalne. Znaczy, że twój układ nerwowy źle reaguje na ten produkt. Sam zdecyduj, co jest ważniejsze- utrata kilku kilo- na jakieś 2 miesiące ( bo potem to na pewno wróci ) , czy twoje zdrowie- a konkretnie rozchwiana psychika przez miesiąc...
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
R ModTeam

|
Wysłany: 2010 02 16 17:10 Temat postu: |
|
|
Bo na ten produkt tak własnie reaguje wiekszosc osob. To nie jakies cla czy inne cuda ktore polecaja swoim klientą osoby pracujące w twoim fachu. To działa! Nikt nie kaze tego jesc Mamusią po 40tce. Kolego Prastary, jak chcesz sobie pomóc w redukcji to bardzo dobry srodek. I nie wierz w to ze po odstawieniu "nie chciane" kilogramy wróca, to bedzie zalezec od Ciebie: twojej diety i celu jaki bedziesz miał.
|
_________________ Robert |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prastary User
|
Wysłany: 2010 02 16 17:43 Temat postu: |
|
|
| kaja30 napisał: | | To nie jest normalne. Znaczy, że twój układ nerwowy źle reaguje na ten produkt. Sam zdecyduj, co jest ważniejsze- utrata kilku kilo- na jakieś 2 miesiące ( bo potem to na pewno wróci ) , czy twoje zdrowie- a konkretnie rozchwiana psychika przez miesiąc... |
Ok Kaja ale przeczytaj to co napisał wyżej R, również sądze że te kilogramy mi wrócą, ale jak bede trzymal diete to na pewno nie wroca w postaci tkanki tłuszczowej
No to szamam dalej, jak skoncze cykl to moze napisze w tym poscie (jesli nie zapomne) jak efekty
Dzieki i,
Pzdr. 
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
napek User
|
Wysłany: 2010 02 16 23:05 Temat postu: |
|
|
to jest normalne.
tak jest po większości supli. pytanie: łączysz to z tym lżejszym spalaczem od gaspariego? jakiś czas temu weszła nowa wersja, która podobno idealnie sprawdza się z mito. ciekawe, czy i mito zmienią.
tak, jak napisał R - jeśli będziesz trzymał odpowiednią dietę i mądrze dozował aero - nic nie wróci. mito to świetny supel.
jak ci się skończy możesz spróbować tego nowego a.cutsa, o którym była mowa w innym temacie, a potem znów wrzucić mito. fajnie jest je zmieniać, na mnie działały trochę inaczej - oba świetnie.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pioter User
|
Wysłany: 2010 02 19 20:41 Temat postu: |
|
|
| kaja30 napisał: | | To nie jest normalne. Znaczy, że twój układ nerwowy źle reaguje na ten produkt. Sam zdecyduj, co jest ważniejsze- utrata kilku kilo- na jakieś 2 miesiące ( bo potem to na pewno wróci ) , czy twoje zdrowie- a konkretnie rozchwiana psychika przez miesiąc... |
Bez przesady z tym rozchwianiem bo to brzmi jakby mu na psychikę padało jak po ćpaniu jakimś. Poprostu inaczej sie człowiek czuje, odczuwa coś nowego i nieznanego jakby w żołądku i tyle.
i czemu kg maja wrócic? Jak sie czegoś wyzbyłem to nie ma tego chyba...
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaja30 User
|
Wysłany: 2010 02 19 23:53 Temat postu: |
|
|
Ok. P. Porozmawiamy za 3 miesiące...tak jak mówiłam...nie znam przypadku,żeby waga nie wróciła, a co gorsze- często przekracza stan wyjściowy. Niektórzy tłumaczą to - budowaniem masy ha ha tylko pytanie? gdzie im przybywa? w bicepsie, czy wokół talii . Przygotowujesz się do zawodów ? jak nie - to spokojnie, aeroby, mniej węgli ( max do 3 na kg)i spalisz tłuszcz w taki sposób, że go nie odzyskasz. tylko utrata 10 % wagi w ciągu roku nie wywołuje "szoku" w organizmie. Przy większej stracie - organizm będzie dążył jak najszybciej odzyskać utracony tłuszcz.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paul_s User

|
Wysłany: 2010 02 20 00:23 Temat postu: |
|
|
Ja od wczoraj jem mitotropin po 6 tab. dziennie i czuje sie b.dobrze 
|
_________________ BE ANIMAL |
|
| Powrót do góry |
|
 |
penthaus ModTeam

|
Wysłany: 2010 02 20 00:45 Temat postu: |
|
|
| kaja30 napisał: | Ok. P. Porozmawiamy za 3 miesiące...tak jak mówiłam...nie znam przypadku,żeby waga nie wróciła, a co gorsze- często przekracza stan wyjściowy. Niektórzy tłumaczą to - budowaniem masy ha ha tylko pytanie? gdzie im przybywa? w bicepsie, czy wokół talii . Przygotowujesz się do zawodów ? jak nie - to spokojnie, aeroby, mniej węgli ( max do 3 na kg)i spalisz tłuszcz w taki sposób, że go nie odzyskasz. tylko utrata 10 % wagi w ciągu roku nie wywołuje "szoku" w organizmie. Przy większej stracie - organizm będzie dążył jak najszybciej odzyskać utracony tłuszcz. |
Powtarzam kolejny raz, z takimi radami idz na forum Pani Domu
3mamy poziom, od tej chwili wszystkie Twoje tego typu cudowne teorie beda usuwane.
|
_________________ WWW.FIT-MANAGER.PL
http://penthaus.wordpress.com
PRZEPRASZAM, ALE Z BRAKU CZASU NIE ODPOWIADAM NA PM'Y W SPRAWIE DIET,SUPLEMENTACJI ITD... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madmask User
|
Wysłany: 2010 02 20 01:02 Temat postu: |
|
|
| kaja30 napisał: | Ok. P. Porozmawiamy za 3 miesiące...tak jak mówiłam...nie znam przypadku,żeby waga nie wróciła, a co gorsze- często przekracza stan wyjściowy. Niektórzy tłumaczą to - budowaniem masy ha ha tylko pytanie? gdzie im przybywa? w bicepsie, czy wokół talii . Przygotowujesz się do zawodów ? jak nie - to spokojnie, aeroby, mniej węgli ( max do 3 na kg)i spalisz tłuszcz w taki sposób, że go nie odzyskasz. tylko utrata 10 % wagi w ciągu roku nie wywołuje "szoku" w organizmie. Przy większej stracie - organizm będzie dążył jak najszybciej odzyskać utracony tłuszcz. |
Kolejna bardzo ciekawa teoria
Masakra jesteś chyba typem dietetyka który rozpisuję diete w stylu. Nie jedz mięsa białko szkodzi i w żadnym wypadku nie jedz tłuszczy. Nie chce mi się rozpisywać bo i tak to strata czasu.
|
_________________ BODYBUILDING HARDCORE FREAK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaja30 User
|
Wysłany: 2010 02 20 11:18 Temat postu: |
|
|
90 % diet- to diety bazujące nawet na 2,5 g białka i nienasyconych kwasach tłuszczowych. Ale jak widzę koledzy bardziej się orientują w mojej pracy...I jeszcze raz powtarzam- zobaczymy za 3 miesiące...
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|