| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
R ModTeam

|
Wysłany: 2008 05 21 07:34 Temat postu: Polscy Kibice |
|
|
Nareszcie 
|
_________________ Robert |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sircortez User
|
Wysłany: 2008 05 23 01:17 Temat postu: |
|
|
Brawa dla Lechii!
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Red1 User

|
Wysłany: 2008 05 23 01:36 Temat postu: |
|
|
ja ide w sobote na mecz wisla krakow - mlodziezowa reprez. brazyli w Toronto ciekawy jestem jak tu sie polaczki zachowuja na trybunach 
|
_________________ Wyjebałem z tego forum bo to jedna wielka kupa GÓWNA haahahahahahaha a no i zapomniałem 3/4 to dzieci a ja z dziecmi nie mam o czym rozmawiać hahahaahahahha |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yellow3 User

|
Wysłany: 2008 05 25 12:44 Temat postu: |
|
|
SIALALALALALLALALALLALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ 2008-2010  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tower83 User

|
Wysłany: 2008 05 30 11:45 Temat postu: |
|
|
Lech Poznań wystąpi na pewno w przyszłym sezonie w Pucharze UEFA, natomiast Cracovia jest głównym kandydatem do udziału w Pucharze Intertoto - dowiedziało się ASInfo.
W czwartek Groclin szykujący się do fuzji z wrocławskim Śląskiem odmówił uczestnictwa w międzynarodowych rozgrywkach, mimo że zajął uprawniające do tego miejsce. Prezes trzeciego klubu I ligi, Zbigniew Drzymała podjął taką decyzję wskutek protestów fanów dolnośląskiego zespołu. W tej sytuacji PZPN przyznał prawo gry w Pucharze UEFA czwartemu w tabeli Lechowi Poznań przewidzianemu do udziału w Pucharze Intertoto.
Miejsce "Kolejorza" zajmie prawdopodobnie Cracovia. "Pasy" uplasowały się dopiero na 7. pozycji, lecz piąte Zagłębie Lubin i szósta Korona Kielce mogą zostać karnie zdegradowane w związku z udziałem w korupcyjnym procederze.
(ASInfo)
I nadal nie wiadomo jak będzie wyglądać 1 liga.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega_rts User

|
Wysłany: 2008 05 30 14:22 Temat postu: |
|
|
WIDZEWEK jedna 2 liga
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
B User

|
Wysłany: 2008 05 30 15:37 Temat postu: |
|
|
No niestety, jedyne co dobre ze Jaga sie utrzymała i Piast jednak wchodzi normalnie.
Troche szkoda Polonii bo sprawy organizacyjne nie powinny decydowac o spadku, ale moze to da do myslenia innym dzialaczom i samorzadowcom ...
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
biggin User

|
Wysłany: 2008 05 30 16:34 Temat postu: |
|
|
Takiego burdelu to chyba nigdy nie było. Jak znam życie jeszcze dziady z pzpn-u coś wymyślą, i jeszcze na tydzień przed rozgrywkami nie wiadomo będzie kto gdzie zagra.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega_rts User

|
Wysłany: 2008 05 30 17:57 Temat postu: |
|
|
bedzie ciekawie co zrobia gdy Widzewowi zawiesza kare
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sircortez User
|
Wysłany: 2008 05 30 18:29 Temat postu: |
|
|
Polska pilka nozna to jedna wielka patologia.
Drugi raz w historii naszego klubu jestesmy w ekstraklasie haha - choc moze jeszcze wiele sie zmienic.
paranoja
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mr Muscle User
|
Wysłany: 2008 05 30 18:35 Temat postu: |
|
|
| yellow3 napisał: | | SIALALALALALLALALALLALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
awans ze stadionem na 5 tys i 150 osobowym sektorem gości-ŻENADA!
ps. Z tego co mi wiadomo Śląsk sam wystąpił o licencję i czeka was potyczka z Jagą
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kadej User

|
Wysłany: 2008 05 30 18:47 Temat postu: |
|
|
Śląsk sam wbił do I ligi beż żadnego frajera Drzymały.Nie gramy pucharów.
"twierdzono także, że będzie to naprawdę fuzja, której efektem będzie powstanie nowej spółki, która będzie kontynuatorem tradycji i historii Śląska Wrocław. Symbolem jest to, że puchary i trofea Dyskobolii pozostaną w Grodzisku."
A pierwsza liga będzie wyglądać tak: ze Śląskiem Wrocław w przyszłym sezonie w Ekstraklasie zagrają: Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań, Korona Kielce, Cracovia Kraków, Górnik Zabrze, GKS Bełchatów, Ruch Chorzów, ŁKS Łódź, Odra Wodzisław, Jagiellonia Białystok oraz beniaminkowie Lechia Gdańsk i Piast Gliwice.
|
_________________ "Jedz jak facet, planuj dokładnie suplementację, trenuj mądrze, a staniesz się wielkim skurwysynem. A jak nie to zaproś na noc dziewczynę i będziesz szczęśliwym człowiekiem." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
B User

|
Wysłany: 2008 05 30 22:17 Temat postu: |
|
|
| mr Muscle napisał: | | yellow3 napisał: | | SIALALALALALLALALALLALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
awans ze stadionem na 5 tys i 150 osobowym sektorem gości-ŻENADA!
ps. Z tego co mi wiadomo Śląsk sam wystąpił o licencję i czeka was potyczka z Jagą |
A czy to wina kibiców Piasta ze maja taki stadion ?
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Siewier User

|
Wysłany: 2008 05 31 00:44 Temat postu: |
|
|
| kadej napisał: | Śląsk sam wbił do I ligi beż żadnego frajera Drzymały.Nie gramy pucharów.
"twierdzono także, że będzie to naprawdę fuzja, której efektem będzie powstanie nowej spółki, która będzie kontynuatorem tradycji i historii Śląska Wrocław. Symbolem jest to, że puchary i trofea Dyskobolii pozostaną w Grodzisku."
A pierwsza liga będzie wyglądać tak: ze Śląskiem Wrocław w przyszłym sezonie w Ekstraklasie zagrają: Wisła Kraków, Legia Warszawa, Lech Poznań, Korona Kielce, Cracovia Kraków, Górnik Zabrze, GKS Bełchatów, Ruch Chorzów, ŁKS Łódź, Odra Wodzisław, Jagiellonia Białystok oraz beniaminkowie Lechia Gdańsk i Piast Gliwice. |
Na jakiej podstawie twierdzisz ze Drzymała jest frajerem? Pokazałes po tej wypowiedzi na jakim poziomie intelektualnym jesteś. Mianowicie bardzo mizernym. Gdyby takich frajerow w polskiej piłce było więcej to nasza liga byłaby na zupełnie innym poziomie niz jest. To człowiek ktory inwestuje w bagno jakim jest polska liga wlasne pieniądze i za to szacunek dla niego a nie nazywanie go frajerem. Troche kultury nie zaszkodzi. Pozdrawiam.
|
| Powrót do góry |
|
 |
B User

|
Wysłany: 2008 05 31 09:43 Temat postu: |
|
|
Nie rozpedzaj sie tak Siewier, moze i z tym frajerem to przesadzil ale wiadomo o co chodzi.
Ślask bedzie Śląskiem a nie Groclinem Wrocław i to jest najwazniejsze.
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|